Patiënt Evy Van Rietvelde

Patiëntinfo
Mijn naam is Evy Van Rietvelde en ik ben 29jaar oud. Ik ben nu reeds 12jaar aan het sukkelen met mijn gezondheid. Alles is begonnen nadat ik voor de eerste maal een campylobacter heb gehad. Sindsdien heb ik blijvende maag en darmproblemen. 4jaar geleden is alles in een stroomversnelling gegaan. Mijn klachten namen toe en ik kreeg er geen grip meer op. Het aspect “leer ermee leven” lukte me nog amper, wat me daarvoor wel behoorlijk lukte. Mijn lichaam liet me steeds meer in de steek en maakte dit bekend door flauw te vallen op de meest ongemakkelijke plaatsen. Dit was het teken om te beseffen dat het zo niet verder meer kon… Ik ben uiteindelijk bij Professor De Meirleir terecht gekomen. Die heeft me zo goed als op alles getest en er kwam chronische lyme uit met een aantal co-infecties. 12 weken een intraveneuze behandeling met antibiotica was het begin van een lange tocht. Ik heb zwarte sneeuw gezien… momenten in een rolstoel moeten doorbrengen als ik nog eens buiten wou/kon komen. Momenteel gaat het opnieuw een stuk beter met me. De co-infecties steken nog de kop op en de lyme heeft voor veel “restklachten” gezorgd. “Restklachten” waarvan ik niet kan doen alsof ze niet bestaan. En waarmee ik ook niet wil leren leven… want ze kunnen enkel erger worden… De spierpijnen, vermoeidheid, algemeen griepgevoel, hoofdpijn tgv ontstekingen, lever en nierklachten, pancreas die niet meer doet wat hij moet doen… De nog steeds chronische maag en darmontstekingen… Dit allemaal komt door de lyme, die kunnen uitbreken is door een verzwakt immuunsysteem en die te lang aanwezig was voordat ze het effectief gevonden hebben… Daar sta je dan met je verhaal “leer er mee leven”… Een dokter in Tienen heeft me getest op allerlei “zware metalen” in m’n bloed. Ik had helaas verschillende zware metalen met een zeer hoge waarde in mijn bloed. Dit komt ook ten gevolge van een te verzwakt immuunsysteem en kan je niet zomaar kwijt geraken. Hiervoor zou ik maandelijks een baxter moeten halen met chelatie. Maar aangezien ook hiervan NIETS terugbetaald wordt door de mutualiteit, ben ik hiermee nog niet gestart. Via deze weg hoop ik sponsors te vinden voor de torenhoge rekeningen en alsnog deze slechte waardes naar beneden te krijgen.

Evy Van Rietvelde (29) is 12 jaar ziek en komt uit de gemeente Melsbroek.

logo
Als loper of als sponsor van loper overschrijven voor patiënt

Elke loper bepaalt zelf zijn of haar persoonlijke uitdaging met het aantal km die deze persoon wilt lopen. ( Parcours bedraagt 2.5 km) De loper kiest zelf wanneer deze start tussen 9u en 12u. Leven met chronische Lyme is elke dag een grote uitdaging en soms grenzen verleggen om toch de dag te doorspartelen. Het zou dan ook leuk zijn dat de lopers meer lopen (extra rondje) dan ze van plan waren om ook het gevoel te hebben te moeten vechten voor die extra km, voor die extra ronde.

Als loper laat je u sponsoren voor uw loopprestatie. Het gedoneerde geld wordt via de rekening van de organisatie integraal naar de rekening van de chronische lymepatiënt gestort, zie de pagina van de patiënt voor meer informatie hieromtrent. Dit geld wordt door de loper of de sponsor van de loper naar de rekening van de organisatie gestort. Een loper betaalt 7€ inschrijvingskost, grotendeels om allerhande kosten te dekken, maar ondermeer ook voor een attentie.

Geld overschrijven voor een patiënt kan door over te schrijven op rekeningnummer IBAN  BE 61 3770 8029 4617 op naam van RUN-tas-Tick.

Bent u een loper dan komt in de mededeling:

“P Evy Van Rietvelde – L {naam van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u een sponsor van een loper dan komt in de mededeling:

“P Evy Van Rietvelde – L {naam van loper} – S {sponsor van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u geen loper maar wenst u toch te doneren al of niet anoniem, dan kan dit ook, dan gebruikt u gewoon de mededeling:

“P Evy Van Rietvelde – D {naam van donor}

of indien anoniem

“P Evy Van Rietvelde“

Totaal gesponsord bedrag

0 €

Lopers
Nr Naam Gemeente Aantal rondjes Gesponsord bedrag Inschrijving betaald Extra info
1Katia De GrooteMelsbroek4
2Leen Vanden BroeckElewijt
3Elke DerooverMelsbroek2
4Tom Van Den BosschelleMelsbroek2
5Xenia De Groote3
6Nele Raeymaekers3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *