Patiënt Frederik Christiaens

Patiëntinfo
Ik doe eerst en vooral mee aan RUN-tas-Tick omdat ik hoop dat het evenement er zal voor zorgen dat er (nog) wat meer bewustwording zal groeien voor (chronische) lyme / late lyme of neuroborreliose en de gevolgen van deze ziekte, die zeer ingrijpend kunnen zijn. Ik hoop ook op media-aandacht voor RUN-tas-Tick. Daarnaast doe ik mee om eventueel wat geld op te halen zodat mijn maandelijkse uitgaven wat kleiner zullen worden de komende maanden. Ik ben zelf 7 jaar ziek. Gradueel is het achteruit gegaan met mij, van fulltime werk tot nu al een hele tijd volledig ziek thuis. De ziekte uit zich bij mij vooral in fysieke vermoeidheid, brainfog, problemen met lawaai, niet lang recht kunnen zitten, slaapproblemen,…. De ziekte geeft vele beperkingen op mijn functioneren, waarbij zelfs genieten van het familiale (wij hebben 2 kleine kindjes) en sociale leven soms onmogelijk is. Eerst kreeg ik de diagnose CVS, die werd 3 jaar geleden gewijzigd in chronische lyme. De behandeling slaat voorlopig niet aan, ik blijf ietwat ter plaatste trappelen en blijf natuurlijk hopen dat het toch iets beter mag gaan in de toekomst. Daarvoor ben ik nog steeds in behandeling. Voor deze behandeling ben ik iedere maand +/- 400€ kwijt aan niet terugbetaalde geneesmiddelen en supplementen, bloedonderzoeken, doktervisites. Naast de maandelijks terugkerende kosten ben ik ook van plan om een elektrische rolstoel te kopen, zodat ik wat meer kan deelnemen aan ons gezinsleven en ook wat meer buiten zou kunnen komen. Een gewone rolstoel wordt terugbetaald door de mutualiteit, maar een compacte elektrische rolstoel, waardoor ik onafhankelijk dingen zou kunnen doen wordt niet terugbetaald, daarin investeren zou een grote beperking van mijn ziekte kunnen aanpakken.

Frederik Christiaens (38) is 7 jaar ziek en komt uit de gemeente Oekene.

logo
Als loper of als sponsor van loper overschrijven voor patiënt

Elke loper bepaalt zelf zijn of haar persoonlijke uitdaging met het aantal km die deze persoon wilt lopen. ( Parcours bedraagt 2.5 km) De loper kiest zelf wanneer deze start tussen 9u en 12u. Leven met chronische Lyme is elke dag een grote uitdaging en soms grenzen verleggen om toch de dag te doorspartelen. Het zou dan ook leuk zijn dat de lopers meer lopen (extra rondje) dan ze van plan waren om ook het gevoel te hebben te moeten vechten voor die extra km, voor die extra ronde.

Als loper laat je u sponsoren voor uw loopprestatie. Het gedoneerde geld wordt via de rekening van de organisatie integraal naar de rekening van de chronische lymepatiënt gestort, zie de pagina van de patiënt voor meer informatie hieromtrent. Dit geld wordt door de loper of de sponsor van de loper naar de rekening van de organisatie gestort. Een loper betaalt 7€ inschrijvingskost, grotendeels om allerhande kosten te dekken, maar ondermeer ook voor een attentie.

Geld overschrijven voor een patiënt kan door over te schrijven op rekeningnummer IBAN  BE 61 3770 8029 4617 op naam van RUN-tas-Tick.

Bent u een loper dan komt in de mededeling:

“P Frederik Christiaens – L {naam van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u een sponsor van een loper dan komt in de mededeling:

“P Frederik Christiaens – L {naam van loper} – S {sponsor van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u geen loper maar wenst u toch te doneren al of niet anoniem, dan kan dit ook, dan gebruikt u gewoon de mededeling:

“P Frederik Christiaens – D {naam van donor}

of indien anoniem

“P Frederik Christiaens“

Totaal gesponsord bedrag

810 €

Lopers
Nr Naam Gemeente Aantal rondjes Gesponsord bedrag Inschrijving betaald Extra info
1Lies MattonOekene290 €JaSharon Debeuckelaere , Nele Fiers , Rik Cloet , Sandra Delphine
2Tom MattonZwevegem
3Stijn MattonOudenaarde
4Fien MattonKortrijk
5Inge HanseeuwTorhout5
6Elke BeliënOudenaarde90 €JaPeter Dervaux , Jan Goossens
7Karel DeprezLokeren
8Brecht Van BreedamHaacht
630 €Alex en Ester Van Assche Legrand , Anoniem , Karel Laridon , Philip VA , Pieter en Leen Van Assche Meyhui , Sonja Barremaecker , Van de Smissen - Meeussen , Weckx- Meeussen , Willemien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *