Patiënt Herbert van Cleemput

Patiëntinfo
hallo mijn naam is Herbert Van Cleemput 45 jaar ben gehuwd met Karla en hebben twee kinderen Dries 14 jaar en Leen 9 jaar . hond Broesz en kat Pipo 😉 ik ben nu vijf jaar ziek door een onschuldige spinnen beet ergens in Duitsland tijdens de nacht in een hotel voor een mtb wedstrijd genaamd de vulcan bike race. ik herinner me de twee puntjes op mijn rechter knie nog zeer goed ,wat toen volgde is een lang verhaal huisarts die faalt waardoor er pas na een klein jaar ab werd voorgeschreven door een orthomoleculaire Ards .die heb ik genomen tot het vel van mijn neus los liet tijdens het snuiten .deze had ik drie maanden geslikt maar het kalf was al verdronken de klachten werden met de jaren erger waardoor ik niet meer in staat was voltijds te werken . met tranen in de ogen lees ik de verhalen van al mijn metgezellen hier op dit forum ik voel met ze mee als geen ander niet in woorden uit te drukken enkel tranen . wat ik heb als klachten zijn echt teveel om op te noemen maar je kan de meeste vergelijken met de andere patiënten. graag had ik langs deze alle mensen die voor mij willen lopen al willen bedanken , mijn werkgever PSA Antwerp die ook sponsor is en aan al mijn collega's lopers.... Herbert.

Herbert van Cleemput (45) is 5 jaar ziek en komt uit de gemeente kieldrecht.

logo
Als loper of als sponsor van loper overschrijven voor patiënt

Elke loper bepaalt zelf zijn of haar persoonlijke uitdaging met het aantal km die deze persoon wilt lopen. ( Parcours bedraagt 2.5 km) De loper kiest zelf wanneer deze start tussen 9u en 12u. Leven met chronische Lyme is elke dag een grote uitdaging en soms grenzen verleggen om toch de dag te doorspartelen. Het zou dan ook leuk zijn dat de lopers meer lopen (extra rondje) dan ze van plan waren om ook het gevoel te hebben te moeten vechten voor die extra km, voor die extra ronde.

Als loper laat je u sponsoren voor uw loopprestatie. Het gedoneerde geld wordt via de rekening van de organisatie integraal naar de rekening van de chronische lymepatiënt gestort, zie de pagina van de patiënt voor meer informatie hieromtrent. Dit geld wordt door de loper of de sponsor van de loper naar de rekening van de organisatie gestort. Een loper betaalt 7€ inschrijvingskost, grotendeels om allerhande kosten te dekken, maar ondermeer ook voor een attentie.

Geld overschrijven voor een patiënt kan door over te schrijven op rekeningnummer IBAN  BE 61 3770 8029 4617 op naam van RUN-tas-Tick.

Bent u een loper dan komt in de mededeling:

“P Herbert van Cleemput – L {naam van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u een sponsor van een loper dan komt in de mededeling:

“P Herbert van Cleemput – L {naam van loper} – S {sponsor van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u geen loper maar wenst u toch te doneren al of niet anoniem, dan kan dit ook, dan gebruikt u gewoon de mededeling:

“P Herbert van Cleemput – D {naam van donor}

of indien anoniem

“P Herbert van Cleemput“

Totaal gesponsord bedrag

530 €

Lopers
Nr Naam Gemeente Aantal rondjes Gesponsord bedrag Inschrijving betaald Extra info
1Kay VerdiktJa
2Jurgen Lefere430 €JaPSA Antwerp
4Patrick Van UytfangJa
5Stasja HartzheimJa
6Sven LobbestaelJa
7Bart Van Minnebruggen
8Joris De JongeJa
9Jan Blommaert
10Michel Verhofstede
11Carl BosmanJa
12Dries Van Cleemput1Ja
13Leen Van Cleemput1Ja
100 €R.E.D.Laboratories

Geef een reactie