Patiënt Katrien Vermeire

Patiëntinfo
In Juli 2012 de beruchte rode kring 'Erythema migrans' gekregen. Als onwetende er jammer genoeg niet mee naar de dokter gegaan. In de loop van de tijd allerlei klachten gekregen zoals vermoeidheid, constant pijnlijke spieren en gewrichten vooral aan de benen, spierspasmen, verwardheid, vergeten, woorden door elkaar zeggen ...., veelvuldig uit het niets vallen, huiduitslag, ... In februari 2014 heeft de dermatoloog de link met Lyme gelegd en mijn bloed erop laten testen met een uitgesproken positief resultaat. Na een doorverwijzing naar neuroloog daar uitgelachen geworden, niet geloofd worden, ... is de moed in mijn schoenen gezakt. Na het zien van de panorama-reportage over Lyme beslist om een afspraak te maken met prof.De Meirleir. Hier werd ik onmiddellijk geloofd, werden er extra bloedonderzoeken gedaan (2500€) in Duitsland, Zwitserland, Amerika, ... Hierdoor te weten gekomen dat ik ook nog een co-infectie heb, chlamydia pneumonia, want Lyme komt nooit alleen. Ook heb ik verschillende voedselintolleranties (gluten, lactose, .... ), is mijn lever aangetast, zit het ook al in mijn hersenen, ... Met de Run-tas-Tick opbrengst hoop ik de dure behandeling verder te kunnen zetten zodat er in de toekomst enige vorm van verbetering kan zijn, dat ik eens pijnloos kan rondlopen, terug alles kan doen zoals vroeger,.... Ik ben jullie eeuwig dankbaar voor jullie inzet om te lopen, om sponsors te zoeken... jullie zitten voor altijd in mijn <3

Katrien Vermeire (42) is 4 jaar ziek en komt uit de gemeente Eeklo.

logo
Als loper of als sponsor van loper overschrijven voor patiënt

Elke loper bepaalt zelf zijn of haar persoonlijke uitdaging met het aantal km die deze persoon wilt lopen. ( Parcours bedraagt 2.5 km) De loper kiest zelf wanneer deze start tussen 9u en 12u. Leven met chronische Lyme is elke dag een grote uitdaging en soms grenzen verleggen om toch de dag te doorspartelen. Het zou dan ook leuk zijn dat de lopers meer lopen (extra rondje) dan ze van plan waren om ook het gevoel te hebben te moeten vechten voor die extra km, voor die extra ronde.

Als loper laat je u sponsoren voor uw loopprestatie. Het gedoneerde geld wordt via de rekening van de organisatie integraal naar de rekening van de chronische lymepatiënt gestort, zie de pagina van de patiënt voor meer informatie hieromtrent. Dit geld wordt door de loper of de sponsor van de loper naar de rekening van de organisatie gestort. Een loper betaalt 7€ inschrijvingskost, grotendeels om allerhande kosten te dekken, maar ondermeer ook voor een attentie.

Geld overschrijven voor een patiënt kan door over te schrijven op rekeningnummer IBAN  BE 61 3770 8029 4617 op naam van RUN-tas-Tick.

Bent u een loper dan komt in de mededeling:

“P Katrien Vermeire – L {naam van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u een sponsor van een loper dan komt in de mededeling:

“P Katrien Vermeire – L {naam van loper} – S {sponsor van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u geen loper maar wenst u toch te doneren al of niet anoniem, dan kan dit ook, dan gebruikt u gewoon de mededeling:

“P Katrien Vermeire – D {naam van donor}

of indien anoniem

“P Katrien Vermeire“

Totaal gesponsord bedrag

250 €

Lopers
Nr Naam Gemeente Aantal rondjes Gesponsord bedrag Inschrijving betaald Extra info
1Alain HeynderickxEeklo5
2Koen VermeireBoekhoute5250 €Total België
3Febe VermeireBoekhoute3
4Christophe VincentWatervliet3
5Xander VincentWatervliet3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *