Patiënt Vicky Leonard

Patiëntinfo
Tussen 2010-2016 kwam ik terecht in een circuit van dokters, onderzoeken, behandelingen, medicijnen, supplementen, etc ... PAS in 2016 viel de Lyme diagnose. Mijn arts vertelde mij op basis van onderzoeken dat ik erg verzwakt ben. De focus van mijn behandeling ligt eerst op het versterken van mijn immuunsysteem want met weinig soldaten trek je niet ten strijde zegt de dokter. Pas in een later stadium zal antibacterieel gewerkt worden. Vorige behandelingen hadden tot nu toe nog geen succes. Het is goed dat de problematiek rond de ziekte van Lyme nog eens goed in kaart wordt gebracht met een event als Run-tas-tick. Kijkt u ook even hier: https://www.lymeepidemie.nl/belgie/ Graag wil ik de mensen die voor mij willen stappen, lopen en/of willen sponsoren van HARTE bedanken. Wil u weten hoe u dat kan doen, scroll dan verder voor de praktische informatie.

Vicky Leonard (41) is 6 jaar ziek en komt uit de gemeente Wuustwezel.

logo
Als loper of als sponsor van loper overschrijven voor patiënt

Elke loper bepaalt zelf zijn of haar persoonlijke uitdaging met het aantal km die deze persoon wilt lopen. ( Parcours bedraagt 2.5 km) De loper kiest zelf wanneer deze start tussen 9u en 12u. Leven met chronische Lyme is elke dag een grote uitdaging en soms grenzen verleggen om toch de dag te doorspartelen. Het zou dan ook leuk zijn dat de lopers meer lopen (extra rondje) dan ze van plan waren om ook het gevoel te hebben te moeten vechten voor die extra km, voor die extra ronde.

Als loper laat je u sponsoren voor uw loopprestatie. Het gedoneerde geld wordt via de rekening van de organisatie integraal naar de rekening van de chronische lymepatiënt gestort, zie de pagina van de patiënt voor meer informatie hieromtrent. Dit geld wordt door de loper of de sponsor van de loper naar de rekening van de organisatie gestort. Een loper betaalt 7€ inschrijvingskost, grotendeels om allerhande kosten te dekken, maar ondermeer ook voor een attentie.

Geld overschrijven voor een patiënt kan door over te schrijven op rekeningnummer IBAN  BE 61 3770 8029 4617 op naam van RUN-tas-Tick.

Bent u een loper dan komt in de mededeling:

“P Vicky Leonard – L {naam van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u een sponsor van een loper dan komt in de mededeling:

“P Vicky Leonard – L {naam van loper} – S {sponsor van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u geen loper maar wenst u toch te doneren al of niet anoniem, dan kan dit ook, dan gebruikt u gewoon de mededeling:

“P Vicky Leonard – D {naam van donor}

of indien anoniem

“P Vicky Leonard“

Totaal gesponsord bedrag

475 €

Lopers
Nr Naam Gemeente Aantal rondjes Gesponsord bedrag Inschrijving betaald Extra info
1Bram Van EmrikPutte150 €JaPutte
2Greg LinotteBerchemJa
3Mieke De BelderAntwerpen5 €JaMieke De Belder
5Diane MorrenSchildeJa
6Jeremy van EmrikEkeren40 €JaNicole Bourguignon
7Sylvie VakalopoulosBorgerhout20 €JaSylvie Vakalopoulos
8Sven DamanDeurneJa
9Kris Van Ocke en de kindjes
100 €R.E.D.Laboratories
160 €Gabrielle Boons , Guy Stuer , Het varkentje , Jenny , Jossy Van Dooren , Karim Jacqmain , Liesbeth Leonard , Nico B , Sandra Hapers

Geef een reactie