Patiënt Vicky Van den Berge

Patiëntinfo
Hai, Ik ben Vicky, Sinds midden 2013 neemt iets mijn leven over. Eerst dachten we dat het om een dipje ging tot het in oktober onmogelijk werd om nog te werken door een hevige druk in mijn hoofd. Sindsdien zijn er tal van symptomen bij gekomen en gaan we door het leven met ups en downs en de hoop dat op een dag de verbetering blijft doorzetten, zonder die hatelijke terugvallen. In 2014 werd lyme en co-infecties bevestigd. Ik heb totaal geen weet dat ik ooit een tekenbeet heb gehad. Intussen heb ik er plus minus leren mee omgaan en een leven gevuld met fulltime job, joggen, paardrijden,..ingeruild door elke activiteit zorgvuldig te plannen, niet teveel ineens te doen en te blijven hopen dat ik op een dag toch een stukje van mijn vorig leven terug krijg. Samen met jullie wil ik deze sluipende, stille ziekte..die plots in alle hevigheid onverwachts kan toeslaan meer in het daglicht plaatsen en onze omgeving erop attent maken dat een tekenbeet niet onschuldig is.

Vicky Van den Berge (42) is 3 jaar ziek en komt uit de gemeente Lochristi.

logo
Als loper of als sponsor van loper overschrijven voor patiënt

Elke loper bepaalt zelf zijn of haar persoonlijke uitdaging met het aantal km die deze persoon wilt lopen. ( Parcours bedraagt 2.5 km) De loper kiest zelf wanneer deze start tussen 9u en 12u. Leven met chronische Lyme is elke dag een grote uitdaging en soms grenzen verleggen om toch de dag te doorspartelen. Het zou dan ook leuk zijn dat de lopers meer lopen (extra rondje) dan ze van plan waren om ook het gevoel te hebben te moeten vechten voor die extra km, voor die extra ronde.

Als loper laat je u sponsoren voor uw loopprestatie. Het gedoneerde geld wordt via de rekening van de organisatie integraal naar de rekening van de chronische lymepatiënt gestort, zie de pagina van de patiënt voor meer informatie hieromtrent. Dit geld wordt door de loper of de sponsor van de loper naar de rekening van de organisatie gestort. Een loper betaalt 7€ inschrijvingskost, grotendeels om allerhande kosten te dekken, maar ondermeer ook voor een attentie.

Geld overschrijven voor een patiënt kan door over te schrijven op rekeningnummer IBAN  BE 61 3770 8029 4617 op naam van RUN-tas-Tick.

Bent u een loper dan komt in de mededeling:

“P Vicky Van den Berge – L {naam van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u een sponsor van een loper dan komt in de mededeling:

“P Vicky Van den Berge – L {naam van loper} – S {sponsor van loper}

Eventueel aangevuld met “+ Inschrijving” (indien loper ook zijn 7€ al betaalt)

Bent u geen loper maar wenst u toch te doneren al of niet anoniem, dan kan dit ook, dan gebruikt u gewoon de mededeling:

“P Vicky Van den Berge – D {naam van donor}

of indien anoniem

“P Vicky Van den Berge“

Totaal gesponsord bedrag

1025 €

Lopers
Nr Naam Gemeente Aantal rondjes Gesponsord bedrag Inschrijving betaald Extra info
1Bart MerciLochristi1045 €JaMarie-Jeanne Van Heuverswyn
2Steven van der sypeGent5Ja
3Camille MerciLochristi4210 €JaChris M. , Oma en Opa Merci , Marie Jose VAn Dael , Oma Opa Van Den Berge , Tante Monica , Nonkel Frank en Tante Roos , Anoniem , Nonkel Eddy en Tante Lisette , Lien en Jason
4Morgane MerciLochristi5210 €JaChris M. , Oma en Opa Merci , Marie-Jose Van Dael , Oma Opa Van Den Berge , Tante Monica , Nonkel Frank en Tante Roos , Nonkel Eddy en Tante Lisette , Anoniem , Jason en Lien
5Jan lissensZwijnaarde313 €Ja
6Bart gunstLochristi1240 €JaBart Gunst
7Ken brackeLaarne6Ja
8Sofie VervaetBelsele420 €JaElise Ronsmans
9Thierry meerschaertDrongen543 €Ja
10Manon soenenWondelgem440 €JaJan Katr.
11Bart DejaegerWondelgem8Ja
12Steven verstocktBorsbeke8120 €JaGreet Declerck , ouders Steven , David Mertens
13Ria wautersKaprijke4Ja
14Ria StaelensKaprijke4Ja
15Roger SierensMelle243 €Ja
16Nico heymanSint- niklaas4Ja
17Wouter VanderplasschenDrongen43 €Ja
18Carol thysLochristi4Ja
19Femke gunstLochristi4Ja
20Koen vanderstraetenGentbrugge10Ja
21Tom de jaegerLochristi12Ja
22Griet de blockLochristi12Ja
23Peter Van Den BoschSint andries4
24Tim van den bosscheBerlare813 €Ja
100 €R.E.D.Laboratories
85 €D(Longxing) , Daniel Vanheirzeele , Gwen Van Neste , Jorgen Vdb

Geef een reactie